Cea mai aşteptată decizie pentru final de 2023: salariul minim nu creşte de la 1 ianuarie 2024. Mai multe scenarii sunt încă în discuţie

Autor: Ramona Cornea Postat la 12 decembrie 2023 66 afişări

Cea mai aşteptată decizie pentru final de 2023: salariul minim nu creşte de la 1 ianuarie 2024. Mai multe scenarii sunt încă în discuţie

Una dintre cele mai aşteptate decizii de mediul de business, cea despre salariul minim pe economie, este aproape de final. Azi, din discuţiile dintre Guvern, sindicate şi patronate a reieşit că salariul minim pe economie nu va creşte de la 1 ianuarie, având în vedere că niciuna dintre părţile implicate nu a propus această dată pentru viitoarea creştere. 

 

Acesta este singurul aspect cert care a reieşit din discuţiile de azi. Sindicatele, patronatele şi guvernul au avut propuneri diferite cu privire la valoarea salariului minim pe economie şi cu privire la data de la care ar trebui să crească. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
salariu minim

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.