Ce zic taranii care vin in Obor sa vanda in primul mall al rosiilor si gogosarilor

Postat la 10 noiembrie 2010 65 afişări

Primarii din zonele limitrofe Bucurestiului si asociatiile de producatori vin aproape saptamanal in sectorul 2 sa negocieze pentru cateva tarabe in noua piata Obor, a carei suprafata actuala ajunge la 21.500 de metri patrati. Cei mai rapizi au prins deja loc. Cateva sute de producatori de legume si fructe au ajuns, unii pentru prima data, in mijlocul unui cartier cu 10.000 de apartamente de jur imprejur, la o jumatate de ora de mers pe jos.

Imaginea din fata gurii de metrou Obor nu da niciun moment impresia ca la doar cateva sute de metri fostul bazar in care a fost transformata piata cartierului a disparut, locul sau fiind luat de o cladire care seamana mai degraba a mall decat a spatiu destinat comercializarii legumelor si fructelor.

La fiecare pas sunt amplasate "tarabe mobile" pentru reparat fermoare, printre care se plimba comerciantii de tigari si telefoane la negru. In fata pietei Obor insa, tarabele pline de CD-uri piratate, carcase de telefon, bidoane de plastic sau papuci de casa au fost inlocuite de dubele producatorilor de zarzavaturi, puse in linie intr-o parcare proaspat marcata.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
agricultura,
piata,
Obor,
reportaj
/actualitate/ce-zic-taranii-care-vin-in-obor-sa-vanda-in-primul-mall-al-rosiilor-si-gogosarilor-7704895
7704895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.