Ce visa să fie în copilărie Dan Drăghici, fondatorul Drăghici Dental

Autor: Ioana Matei Postat la 04 august 2022 351 afişări

Ce visa să fie în copilărie Dan Drăghici, fondatorul Drăghici Dental

Fiindcă aeroporturile sunt prea aglomerate, i-am invitat pe liderii companiilor din România la o altfel de călătorie: în timp. Fie că doar şi-au imaginat sau au făcut chiar şi paşi într-o cu totul altă direcţie de carieră - vieţile unora dintre cele mai puternice figuri din businessul românesc ar fi putut arăta cu totul altfel.

Căpitan în domeniul serviciilor stomatologice

Antreprenorul ieşean Dan Drăghici a fondat un lanţ de clinici care înseamnă patru unităţi proprii în Iaşi, Bucureşti, respectiv Timişoara, alături de două clinici partenere. Compania are o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro, potrivit celor mai recente informaţii oferite ZF. 

Ce visa el să fie când era copil? „În copilărie, de fapt mai spre adolescenţă visam să mă înscriu la Academia de Marină şi să devin căpitan de vas. Nu eram atât de fascinat de a conduce ambarcaţiuni cât mai mult de a putea călători in jurul lumii. Din păcate un accident care a făcut să nu pot fi capabil de a da proba fizică pentru Academie a făcut cumva ca viaţa mea să ia o altă direcţie. Dar niciodată nu am renunţat la ideea de a vedea lumea de aceea călătoresc cât pot de mult, iar de aproximativ 2-3 ani mi-am luat şi licenţa pentru a putea conduce ambarcaţiuni de mici dimensiuni aşa că pot fi <<căpitanul>> familiei si a prietenilor in orice vacanţă din Grecia.”

Citiţi celelalte poveşti despre ambiţiile din tinereţe ale liderilor români în cel mai recent articol de copertă al Business MAGAZIN. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.