Ce vedem în prima ediţie “MasterChef”

Autor: Ana Raduta Postat la 20 martie 2012 49 afişări

În această seară, de la 20.30, la Pro Tv debutează cel mai spectaculos show culinar al momentului, “MasterChef”.

Din cei aproape 2.000 de concurenţi care s-au prezentat la preselecţiile organizate în Bucuresti, numai 150 au trecut în etapa următoare a show-ului: întâlnirea cu juriul în platoul "MasterChef". În prima ediţie a show-ului, cei trei juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Catalin Scărlătescu, se vor întâlni cu o parte dintre cei 150 de pretendenţi la titlul de "MasterChef".

Aceştia vor avea la dispoziţie toate condiţiile pentru a găti un preparat pe care ei mizează în competiţie şi cinci minute pentru a-l aranja în farfurie. Miza este mare - şorţul MasterChef şi intrarea în următoarea fază a competiţiei. După ce juraţii vor degusta din preparatul prezentat de fiecare pretendent, va urma verdictul.

De la studenţi la angajaţi în domeniul vânzărilor sau publicitate, la casnice, profesori, farmacişti sau artişti, cei care au ajuns la întâlnirea cu juriul au dat tot ce au avut mai bun pentru a le arăta că merită să intre în acest concurs, care aduce câştigătorului premiul cel mare, de 50.000 de euro. Printre preparatele pe care aceştia vor miza se numără paella cu fructe de mare, iepure cu muştar, piersici din cocă sau supă cremă de cartofi, muşchi de vită şi deserturi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-vedem-in-prima-editie-masterchef-9418375
9418375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.