Ce taxe cresc in 2010. Basescu: „Prefer cresterea TVA“

Postat la 06 octombrie 2009 9 afişări

Marirea TVA cu un singur punct procentual, pana la 20%, ar aduce in plus la bugetul statului inca 80 de milioane de euro anul viitor, in conditiile in care consumul se va mentine la nivelul de anul acesta

Presedintele Traian Basescu sustine, ca metoda de a obtine mai multi bani la bugetul de stat, marirea TVA-ului, ca alternativa la impozitarea si mai drastica a mediului de afaceri prin marirea cotei unice de impozitare, de la nivelul actual de 16%. "Prefer majorarea TVA majorarii cotei unice de impozitare", le-a spus ieri presedintele Traian Basescu oamenilor de afaceri straini la Forumul Economic Roman, in cadrul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri cu usile inchise, conform unor surse prezente la discutii, citate de Ziarul Financiar.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-taxe-cresc-in-2010-basescu-prefer-cresterea-tva-4964322
4964322
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.