Ce spune Vlad Voiculescu, la ieşirea de la DNA

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 decembrie 2023 102 afişări

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a spus, vineri, la ieşirea din sediul DNA, că vrea să se afle adevărul, care îi este favorabil: „Relaxat am fost dintotdeauna”.

Ce spune Vlad Voiculescu, la ieşirea de la DNA

„Nu ştiu dacă pot să vorbesc despre ordonanţă, dar nu diferă de referat, cel care este public. Relaxat am fost dintotdeauna”, spune Vlad Voiculescu la ieşirea de la audierile DNA.

El a reluat teza potrivit căreia responsabilitatea achiziţionării dozelor de vaccin aparţine fostului premier Florin Cîţu, dar nu lua decizii fără consultarea cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Eu aş vrea să se afle adevărul. Adevărul este cel pe care l-am spus - deciziile erau la premier, premierul se consulta cu preşedintele, mai des, mai rar, personal, la telefon... Asta ar trebui să declare dânşii... Adevărul îmi este favorabil”, mai spune fostul ministru al Sănătăţii.

Voiculescu a stat circa o oră şi jumătate în sediul DNA.

Florin Cîţu şi foştii miniştri ai Sănătăţii, Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, apar în dosarul DNA privitor la achiziţia de vaccinuri anti-COVID în perioada pandemiei. Cercetările vizează infracţiunile de abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voiculescu,
dna,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.