Ce spune Viorica Dăncilă despre cazul de la Caracal: Nu voi permite ca României să i se lipească eticheta de ţară a infractorilor şi a criminalilor

Postat la 30 iulie 2019 253 afişări

Viorica Dăncilă a spus că în calitate de premier nu va permite ca României să i se lipească eticheta de ţară a infractorilor, criminalilor, proxeneţilor sau a violatorilor.

Ce spune Viorica Dăncilă despre cazul de la Caracal: Nu voi permite ca României să i se lipească eticheta de ţară a infractorilor şi a criminalilor

Ea transmite că deşi s-a promovat intens lupta anticorupţie, nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalităţii.

"România nu este o ţară a infractorilor, criminalilor, proxeneţilor sau a violatorilor. Ca prim-ministru, nu voi permite să se lipească această etichetă României. Trebuie să dăm dovadă de consens, să vedem ce putem face fiecare pentru a îndrepta lucrurile", a declarat premierul Viorica Dăncilă, marţi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Ea a mai declarat că deşi s-a promovat intens în spaţiul public lupta anticorupţie, nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalităţii, după cazul criminalului din Caracal.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
criminali,
infractori,
permisiune,
caracal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.