Cel mai bun film cu James Bond care nu s-a realizat. Finalul ar fi fost extrem de spectaculos

Postat la 30 iulie 2019 154 afişări

Cel mai bun film cu James Bond care nu s-a realizat. Finalul ar fi fost extrem de spectaculos

James Bond nu este o serie de firme cunoscută pentru realism, ci mai degrabă pentru aventurile extravagante prin care trec protagoniştii.

 

James Bond a ajuns în situaţii diverse, de la lupte în spaţiu la curse prin construcţii din gheaţă; chiar şi aşa, unul dintre scenariile prezentate producătorilor a fost considerat prea extrem, scriu cei de la BBC.

 

Mai exact, într-un film James Bond care nu a mai văzut lumina zilei, super-spionul ar fi trebuit să dezactiveze un rechin-robot care căra o bombă atomică prin canalizarea New York-ului.

 

Scenariul intitulat Warhead îl punea faţă în faţă pe Bond cu o armată de rechini robotizaţi înarmaţi cu focoase nucleare. Ironia este că unul dintre scenarişti este Sean Connery, actor ce l-a interpretat pe James Bond în mai multe episoade ale seriei.

 

Finalul filmului ar fi fost unul extrem de spectaculos: după distrugerea rechinilor-roboţi, Bond ar fi ajuns în vârful Statuii Libertăţii pentru a se lupta cu alţi agenţi ai SPECTRE.

 

Dacă un astfel de scenariu nu şi-a găsit loc în anii `70, cu siguranţă nu va mai ajunge vreodată în sălile de cinema.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
james bond,
refuz,
film,
realizare,
serie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.