Ce spune preşedintele Turciei despre racheta care a ucis două persoane în Polonia

Autor: Simona Chirciu Postat la 16 noiembrie 2022 189 afişări

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a declarat că ia în serios negaţiile Rusiei privind implicarea în atac, adăugând că este posibil să fie vorba despre o eroare tehnică.

 

Luând cuvântul la summitul G20 din Bali, Recep a declarat că s-a întâlnit cu cancelarul german Olaf Scholz: „există impresia generală că această rachetă nu este de fabricaţie rusească şi această declaraţie deschide calea către anumite fapte, astfel încât nu ar trebui să insistăm că această rachetă a fost lansată din Rusia. Aceasta ar putea însemna o provocare”.

 

El a adăugat că „pacea poate fi stabilită doar prin dialog şi noi dorim să stabilim dialogul”.

 

Armata poloneză a fost pusă în alertă maximă, a declarat Piotr Miller, purtătorul de cuvânt al guvernului, marţi noaptea.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
erdogan,
racheta polonia,
g20

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.