Ce spune Nicolae Ciucă, prim-ministrul României despre cota unică de impozitare

Autor: Răzvan Botea Postat la 07 iulie 2022 115 afişări

Ce spune Nicolae Ciucă, prim-ministrul României despre cota unică de impozitare

Cota unică de impozitare este asumată clar în coaliţia de guvernare PSD-PNL-UDMR, a spus prim-ministrul Nicolae Ciucă, în cadrul evenimentului de prezentare a studiului EY Attractiveness Survey.

„Din cele 17,3 mld. de lei, pachetul alocă 60% măsurilor economice şi de sprijinire a investiţiilor. cota unică de impozitare rămâne o asumare clară din partea coaliţiei, iar TVA-ul de 19% este aproape cel mai mic din Uniunea Europeană”, a spus Ciucă.

EY România a prezentat studiul Attractiveness Survey Romania, aflat la a treia ediţie în România, în cadrul unui eveniment organizat de compania de consultanţă şi audit. În cadrul evenimentului, premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj video.

Ce a mai spus Nicolae Ciucă:

Guvernul României sprijină fiecare investitor care participă la creşterea economică şi bunăstarea cetăţenilor. În calitate de prim-ministru liberal, am acordat prioritate implementării pachetului sprijin pentru România, tocmai pentru a oferi instrumente de suport guvernamental, atât pentru IMM-urile existente, cât şi pentru marii investitori.

Din cele 17,3 mld. de lei, pachetul alocă 60% măsurilor economice şi de sprijinire a investiţiilor. cota unică de impozitare rămâne o asumare clară din partea coaliţiei, iar TVA-ul de 19% este aproape cel mai mic din Uniunea Europeană.

Investim masiv în lucrări de extindere a infrastructurii, de care depinde dezvoltarea noastră economică. România va utiliza 7,6 mld. de euro pentru infrastructura de transport din PNRR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coalitie,
cota unica,
impozitare,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.