Ce spune Iohannis despre introduce de noi restricţii de Crăciun

Autor: Mediafax Postat la 24 decembrie 2020 176 afişări

Ce spune Iohannis despre introduce de noi restricţii de Crăciun

De Crăciun nu vor fi introduse noi restricţii, anunţă preşedintele Klaus Iohannis, care îi îndeamnă pe români să respecte regulile de protecţie sanitară: „Pandemia, din păcate, este cu noi. Nu-i de joacă”.

„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puţine persoane infectate, nu putem spune că lucrurile stau bine. Avem, din păcate foarte multe persoane la ATI, avem, din păcate, prea multe persoane decedate. Vă rog să vă feriţi de boală şi să-i feriţi şi pe ceilalţi de boală. Nu-i de joacă”, spune Klaus Iohannis.

El precizează că nu vor fi introduse noi restricţii de sărbători, însă îndeamnă la respectarea regulilor de protecţie sanitară.

„Nu vom introduce restricţii noi de sărb, însă restricţiile care sunt acum în vigopare rămân toate în vigoare. Acestea sunt obligatorii, nu este ceva opţional. Vă rog să vă conformaţi acestor restricţii dacă nu doriţi să ajungeţi de sărbători în spital. Aşadar, în perioada sărbătorilor aveţi grijă de voi, de cei dragi vouă, respectaţi restricţiile”, conchide preşedintele Klaus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
restricţii,
sărbători

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.