LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Ce spune Ciolacu, despre scandalul privind arena Steaua

Autor: Petru Mazilu Postat la 21 iulie 2023 83 afişări

Premierul Marcel Ciolacu a comentat vineri scandalul provocat de faptul că meciul de fotbal FCSB-Dinamo nu s-a putut disputa pe stadionul Steaua. Stadioanele sunt pentru sportivi, trebuie să avem bun simţ, a spus prim-ministrul.

Ce spune Ciolacu, despre scandalul privind arena Steaua

Marcel Ciolacu a fost întrebat despre scandalul dintre reprezentanţii cluburilor Steaua şi FCSB.

„Noi avem nişte stadioane pe care trebuie să le punem la dispoziţia sportivilor... Eu nu vreau să creez o polemică, trebuie să avem bun simţ, cu toţii”, a explicat premierul Marcel Ciolacu.

Premierul a explicat de ce a trimis corpul de control la clubul Steaua.

„Stadioanele sunt pentru sportivi, nu ai dreptul să le iei unor sportivi dreptul de a le folosi... de aceea am crezut că este oportun pentru a trimite corpul de control, pentru a vă răspunde la întrebări. Când nu ai nicio performanţă sportivă.... ca să te implică şi să strici...”, a adăugat Ciolacu.

Controlul la clubul Steaua a fost solicitat de premier în urma scandalului provocat de intenţia nereuşită a FCSB de a juca partida cu Dinamo din Superliga de fotbal pe stadionul din Ghencea. Corpul de Control al premierului va verifica activitatea de la Clubul Steaua începând din 1 ianuarie 2021.

Derby-ul FCSB-Dinamo se va juca sâmbătă, pe stadionul Arcul de Triumf. Deoarece arena are puţine locuri, fanii s-au strâns în număr mare la casele de bilete, vineri dimineaţă, pentru a cumpăra tichete de acces.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
fcsb,
stadion

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.