Ce spun procurorii francezi: De la ce a izbucnit incendiul de la Notre Dame

Postat la 16 aprilie 2019 236 afişări

Incendiul produs luni la catedrala Notre Dame a fost cel mai probabil rezultatul unui accident, neexistând semne că ar fi fost pus intenţionat, a declarat marţi procurorul din Paris, Remy Heitz, relatează Reuters.

 Ce spun procurorii francezi: De la ce a izbucnit incendiul de la Notre Dame

"Suntem în favoarea teoriei unui accident", a declarat Heitz reporterilor, adăugând că 50 de oameni lucrează la o anchetă "lungă" şi "complexă" pentru a afla cauzele care au provocat incendiul de luni.

 

Peste 400 de pompieri au fost nevoiţi să îmblânzească infernul care a consumat acoperişul şi a prăbuşit vârful catedralei vechi de opt secole. Ei au lucrat toată noaptea pentru a aduce focul sub control la aproximativ 14 ore de la izbucnirea incendiului.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
francezi,
procurori,
accident

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.