Ce spun primii şoferi care au mers pe Autostrada Soarelui: Nici nu se compară cu vechiul drum

Postat la 23 iulie 2012 46 afişări

Adrian Mihai, unul dintre cei trei proprietari ai companiei de curierat Fan Courier, spune că datorită deschiderii circulaţiei pe tronsoanele Cernavodă-Medgidia şi Medgidia-Constanţa de pe Autostrada Soarelui, timpul de parcurs scade cu 20-30 de minute.

"Chiar am mers pe autostradă (autostrada Soarelui - n.red.) şi m-am simţit altfel, se circulă foarte bine şi nu se compară cu vechiul drum", spune Adrian Mihai. În medie, circa 10 maşini Fan Courier circulă pe Autostrada Soarelui zilnic. Drumul cu maşina către mare, între Bucureşti şi Constanţa, dura în medie circa 2 ore şi jumătate în zilele săptămânii, ajungând până la 4 ore în perioade de vârf, sâmbătă dimineaţă şi duminica după-amiaza. După inaugurarea tronsonului Cernavodă-Medgidia la o bandă pe sens şi a tronsonului Medgidia-Constanţa la două benzi pe fiecare sens, timpul de parcurs al autostrăzii se reduce la o oră şi jumătate-două, în funcţie şi de viteza cu care şoferii circulă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-spun-primii-soferi-care-au-mers-pe-autostrada-soarelui-nici-nu-se-compara-cu-vechiul-drum-9896623
9896623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.