LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Ce se întâmplă cu magazinele Metro. Dezvăluiri direct de la şeful reţelei

Autor: Cristina Roşca Postat la 13 august 2022 1203 afişări

Ce se întâmplă cu magazinele Metro. Dezvăluiri direct de la şeful reţelei

Preţurile din magazinele Metro Cash&Carry au crescut cu circa 15% într-un an, în linie cu datele anunţate de INS privind inflaţia, spune Adrian Ariciu, CEO al Metro Cash&Carry România.

El adaugă că avantajele companiei în această perioadă au fost două - faptul că negociază dur cu furnizorii dat fiind că plasează comenzi mari de marfă şi faptul că Metro a reuşit să facă anterior stocuri la nişte preţuri mai bune. „Planurile de business, noi ni le-am făcut pornind de la o criză economică în semestrul doi, bazată pe inflaţie, pe creşterea exponenţială a dobânzilor şi pe atenţia mai mare a consumatorilor la modul în care îşi cheltuie banii.“

În ceea ce priveşte businessul Metro, Adrian Ariciu spune că 2022 se arată a fi un an bun, sursele de creştere fiind franciza LaDoiPaşi, zona de livrare şi online-ul.

„Vrem să ne întoarcem la obiceiul bun de a avea creşteri anuale de peste 10%. Anul 2022 se anunţă a fi în linie cu acest obiectiv. Ne bazăm pe creştere deoarece vedem că businessurile clienţilor noştri sunt pe plus, cota noastră de piaţă pe distribuţie e pe trend ascendent, iar volumele de vânzări cresc.“

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
criza economica,
metro,
cash,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.