Ce se întâmplă cu hainele ieftine: Acţiunile retailerului H&M cresc cu aproape 10% pe fondul speculaţiilor din piaţă

Autor: Alex Ciutacu Postat la 27 septembrie 2018 102 afişări

Ce se întâmplă cu hainele ieftine: Acţiunile retailerului H&M cresc cu aproape 10% pe fondul speculaţiilor din piaţă

Investitorii îşi îndreaptă iarăşi atenţia către retailerul suedez H&M, pe fondul unor speculaţii pozitive cu privire la marja de profit a companiei şi la reducerea stocului de haine nevândute, în valoare totală de 4 miliarde de dolari.

Sentimentul pozitiv din jurul acţiunilor Hennes & Mauritz i-au determinat pe investitori să se întoarcă, iar joi la ora 15.00 acţiunile H&M se tranzacţionau la 18,36 dolari per acţiune, în creştere cu 9% de la începutul şedinţei.

În timp ce profiturile înregistrate în al treilea trimestru au fost sub aşteptări, analiştii au subliniat perspectivele pozitive pe care le prezintă retailerul pentru al patrulea trimestru.

Deşi stocul de haine nevândute este încă ridicat, calitatea şi echilibrul sunt mai importante, transmite companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actiuni,
haine,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.