Ce să faci de Revelion în Bucureşti

Postat la 30 decembrie 2011 108 afişări

Aproximativ 50.000 de bucureşteni sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, unde vor cânta şi dansa alături de cei mai de succes artişti, alţi 8.000 alegând "Vanghelionul" de la Romexpo, care intră din nou în seria petrecerilor, după o pauză de doi ani.

Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei vor fi şi în acest an scenele marilor petreceri de Revelion din Capitală. Pro TV şi Pro FM păstrează tradiţia şi oferă un super concert de Revelion "Live Revolution", cu cei mai de succes artişti din România, printre care se numără Smiley, CRBL şi Loredana, show-ul din Piaţa Revoluţiei din Capitală fiind prezentat, pentru al 15-lea an consecutiv, de George Vintilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
revelion 2012,
bucuresti,
program,
petreceri
/actualitate/ce-sa-faci-de-revelion-in-bucuresti-9113471
9113471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.