Ce s-ar întâmpla în caz de război între România şi Rusia

Postat la 02 iunie 2016 16139 afişări

Vladimir Putin a lansat o serie de ameninţări extrem de dure la adresa României în ultimul său discurs.

Ce s-ar întâmpla în caz de război între România şi Rusia

Preşedintele rus, Vlamir Putin, a avertizat România şi Polonia că s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruse, pe fondul găzduirii elementelor sistemului antirachetă american, considerat o ameninţare la adresa Moscovei, relatează Reuters.

Putin a reiterat avertismentul asupra sistemului antirachetă din România, acuzând că deşi Moscova a solicitat în nenumărate rânduri că va lua măsuri represive în caz contrar, Washingtonul şi aliaţii săi au ignorat aceste avertismente.

În cursul acestei luni, sistemul antirachetă de la Deveselu a intrat în funcţiune, urmând ca şi în Polonia să aibă loc o operaţiune militară similară.

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
american,
vladimir putin,
polonia
/actualitate/ce-s-ar-intampla-in-caz-de-razboi-intre-romania-si-rusia-15413756
15413756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.