Ce s-a ales de casa de vacanţă din Valea Zălanului, după ce Charles a devenit rege. Cine e noul proprietar

Postat la 22 septembrie 2022 2366 afişări

Ce s-a ales de casa de vacanţă din Valea Zălanului, după ce Charles a devenit rege. Cine e noul proprietar

Pe lângă numeroasele proprietăţi pe care le are Familia Regală, există şi unele lăsate de izbelişte. Regele Charles a deţinut o pensiune în Transilvania, Valea Zălanului. Pensiunile fostului Prinţ de Wales sunt cunoscute pentru peisajele din jurul acestora, mai precis, pentru natura deosebită care le înconjoară.

Acum, penisiunile din România care îi aparţineau Regelui Charels, fiul mai mare al regelui carol al III-lea, William, noul Prinţ de Wales, a intrat în posesia lor.

Tot ce înseamnă îngrijirea pensiunilor, includerea călăriei şi a vizitelor la atelierele de meşteşuguri locale de la poalele Carpaţilor, este administrată de Fondul de Caritate al Prinţului de Wales.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegere,
casa,
proprietar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.