Ce puteţi citi în noul număr din Business MAGAZIN - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 21 decembrie 2020 371 afişări

  • Inovaţia reprezintă o provocare pentru companii, influenţându-le modelul clasic de business. În vremuri „tulburi”, reprezintă şi singura soluţie de supravieţuire, după cum a reieşit din evenimentul de anul acesta dedicat companiilor care inovează în România. Cum stau lucrurile în pandemie - poate fi contextul pandemic o oportunitate pentru stimularea inovaţiilor din România?
  • La final de an, în cadrul celei mai recente ediţii a webinarului Real Estate. Real Talk by Storia.ro, am tras linie şi am decis să privim spre viitor. Ce rezervă 2021 în domeniul imobiliar? Ce tendinţe putem observa? Cum va fi influenţată piaţa proprietăţilor premium de TVA-ul de 5%? A răspuns la toate aceste întrebări Andreea Comşa, fondator şi CEO al Premier Estate Management, iar concluziile ei le puteţi citi în noul număr al revistei.
  • Nu cu mult timp în urmă, austeritatea şi reducerea cheltuielilor publice erau singura cură de însănătoşire fiscală prescrisă de doctorii în economie. „Am repara acoperişul în timp ce soarele străluceşte sus pe cer” şi vom promova creşterea economică prin tăierea datoriilor, se spunea, cu liderii lumii insistând că dacă datoriile ar fi prea mari, consecinţele ar fi severe, scrie revista americană Newsweek într-o analiză despre cum s-a schimbat mentalitatea lumii faţă de datorii de la criza trecută la cea actuală, pe care o puteţi citi şi în Business MAGAZIN. „Fata cu prosecco” este numele de cod al Alinei Chiticaru. Iniţial, îşi promovase afacerea cu numele de ZumWines, dar cum toţi colaboratorii o ştiau drept „fata cu prosecco”, aşa i-a rămas numele. Ce face ea? După cum şi brandul o sugerează, livrează prosecco mereu şi oriunde, ca să dea gust momentelor în care puţin alcool este tot ceea ce lipseşte.
  • Declanşarea pandemiei a fost un moment de reset pentru VoxiKids, un start-up care a pornit la drum în 2018, acesta regândindu-şi atât modelul de business, cât şi produsul în sine: de la o aplicaţie mobilă de logopedie dezvoltată pentru piaţa din România, la un proiect cu ambiţii globale, de o cu totul altă anvergură - o clinică virtuală dedicată terapiei de limbaj. Chiar prima din lume, după cum susţin fondatorii proiectului VoxiKids, cunoscut iniţial sub numele de Nummo.

Citiţi despre toate aceste subiecte, dar şi despre cele mai recente proiecte inovatoare ale companiilor din România în ultima ediţie de anul acesta a Business MAGAZIN.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.