Câţi bani face anual cea mai mare şaormerie din România

Autor: Ioana Matei Postat la 11 august 2014 587 afişări

Câţi bani face anual cea mai mare şaormerie din România

Dristor Kebab este cel mai mare lanţ de şaorma din ţară, cu cinci puncte de vânzare: restaurantul de la Dristor – primul din lanţ, deschis în 1999, două restaurante deschise în centrele comerciale Plaza România şi Sun Plaza, restaurantul Budapesta şi unul deschis  în Centrul Vechi.

Firma - aflată printre puţinele de pe această piaţă care depăşesc o unitate - a înregistrat un profit de 372.009 lei (cca. 80.000 de euro) anul trecut, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. Compania are 153 de angajaţi şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 13.163.940 (cca. 3 mil. euro).

În 2012, firma înregistra pierderi de circa 190.000 euro, la o cifră de afaceri de aproximativ două milioane de euro. Veniturile companiei sunt duble faţă de anul anterior, când afacerea era estimată la 1,2 milioane de euro. În 2011, compania a înregistrat de asemenea pierderi estimate la circa 127.000 euro, iar în 2010, pierderile companiei erau de aproximativ 60.000 de euro.

Într-un interviu anterior pentru Business Magazin, oficialii companiei nu au oferit detalii legate despre vânzările firmei, însă au menţionat că  cea mai bună zi  a fost "când s-a aprins bradul acela mare la Piata Unirii, iar oamenii au plecat pe jos, spre casele lor (1 decembrie 2007, când Piata Unirii a fost blocata de cateva sute de mii de oameni veniti chiar si din provincie pentru a asista la aprinderea de catre Millennium Bank a luminilor unui brad imens - n.red.)" Reprezentanţii companiei au declarat de asemenea că unităţile din mall-uri merg mai bine iarna, iar celelalte primăvara, toamna sau vara, când vremea este mai bună.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
profit,
romania,
dristor,
plaza romania,
sun plaza,
ungaria
/actualitate/cati-bani-face-anual-cea-mai-mare-saormerie-din-romania-13069583
13069583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.