Ce planuri are Henkel pe piaţa locală în pragul finalizării unei fabrici de 12 mil. € în judeţul Neamţ

Autor: Andreea Neferu Postat la 28 martie 2013 18 afişări

Nemţii de la Henkel se pre­gă­tesc să deschidă prima fa­brică importantă de ade­zivi din zona Moldovei, toc­mai în judeţul Neamţ, în loca­litateta Roznov, într-o perioadă în care in­ves­tiţiile în industria materialelor de con­strucţii au pierdut din elan, iar cei mai mulţi jucători se luptă cu cererea în scă­dere şi cu un şir lung de insolvenţe şi fa­li­mente, scrie revista Business Construct, care apare astăzi alături de ZF.

Ce planuri are Henkel pe piaţa locală în pragul finalizării unei fabrici de 12 mil. € în judeţul Neamţ

Nemţii de la Henkel se pre­gă­tesc să deschidă prima fa­brică importantă de ade­zivi din zona Moldovei, toc­mai în judeţul Neamţ, în loca­litateta Roznov, într-o perioadă în care in­ves­tiţiile în industria materialelor de con­strucţii au pierdut din elan, iar cei mai mulţi jucători se luptă cu cererea în scă­dere şi cu un şir lung de insolvenţe şi fa­li­mente, scrie revista Business Construct, care apare astăzi alături de ZF. "Dacă nu obţineam finanţarea euro­peană, nu mai realizam investiţia", spune Andrei Dumitrescu, direc­torul de marketing şi de vânzări al diviziei de ade­zivi a Henkel, arătând că şi giganţii din business îşi caută sus­ţi­nerea, fie ea finan­ciară sau nonfinan­ciară, nu numai la com­pa­nia-ma­mă, ci şi în facilităţile puse la dispo­ziţie de Uniunea Euro­peană. Pe de altă parte, tot el re­cunoaşte că noua fa­brică va reduce din presiunea de pe unităţile de pro­ducţie ale Henkel din Pan­telimon şi Câm­pia Turzii, care, oarecum atipic pentru această piaţă, au lucrat la supra­ca­pacitate în ultimul an, când vânzările de mate­riale de construcţii ale com­paniei au atins în lei nivelul din perioada de boom.

Citit mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Henkel,
fabrici,
Neamt
/actualitate/ce-planuri-are-henkel-pe-piata-locala-in-pragul-finalizarii-unei-fabrici-de-12-mil-in-judetul-neamt-10696332
10696332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.