Ce pensie are Nina Iliescu. Soţia fostului preşedinte şi-a publicat pe blog fluturaşul de pensie

Postat la 16 februarie 2018 371 afişări

O prezenţă discretă în viaţa publică, Nina Iliescu, soţia fostului preşedinte al României, a dezvăluit pe blogul lui Ion Iliescu ce pensie are, după ce în presă au apărut informaţii că ar primi foarte mulţi bani.

Ce pensie are Nina Iliescu. Soţia fostului preşedinte şi-a publicat pe blog fluturaşul de pensie

”Intervin foarte rar în spaţiul public. Discreţia a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicaţie colegilor mei de muncă, atâţia câţi mai sunt în viaţă”, a explicat Elena (Nina) Iliescu pe blogul lui Ion Iliescu, ocazia cu care şi-a publicat şi talonul de pensie.

Soţia fostului preşedinte al României primeşte o pensie de 2.143  de lei şi îi linişteşte pe colegii ei care ar fi putut crede că pensia ei a crescut ”ca în poveşti”: ”Nu, pensia mea nu a crescut ca în poveşti, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depăşeşte cu puţin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna: mărirea de pensie din presă nu e mărire, e doar ştire falsă, şi dovadă de ”profesionalism” jurnalistic”.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.