Ce nevoi mai există pe piaţă şi care trebuie rezolvate: primul ARUNCĂTOR DE FLĂCĂRI comercial - FOTO, VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 30 martie 2015 616 afişări

XM42 este un aruncător de flăcări care va fi scos la vânzare în Statele Unite, probabil din toamna acestui an. Până una-alta, proiectul a primit peste 90.000 de dolari pe un site de crowdfunding în mai puţin de o săptămână, o sumă dublă faţă de cei 40.000 de dolari solicitaţi iniţial. Aruncătorul de flăcări este produs de o companie din Detroit, The Ion Productions Team, şi în filmul de prezentare este descris drept elegant, puternic, construit cu precizie, uşor de folosit şi generator de distracţie.

Este adevărat că au apărut o serie de critici care au pus sub semnul întrebării un astfel de demers, dar Chris Byars, CEO la Ion Productions spune că dispozitivul nu este o armă şi nu este construit pentru a fi folosit ca o armă. La fel cum un ciocan nu este construit pentru a fi folosit ca o armă.

Fabricanţii spun că- aruncătorul de flăcări poate fi folosit pentru curăţarea zăpezii, a buruienilor şi frunzişului uscat, pentru stârpirea insectelor dăunătoare, pentru spectacole pirotehnice sau pentru distracţie, cu prietenii.Preţurile nu sunt prea mari - 699 de dolari pentru varianta ieftină de finisaj şi 799 de dolari cea mai arătoasă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aruncare,
piata,
rezolvare,
video,
folosire,
construire,
refuz,
arma
/actualitate/ce-nevoi-mai-exista-pe-piata-si-care-trebuie-rezolvate-primul-aruncator-de-flacari-comercial-foto-video-14084744
14084744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.