Ce maşină a primit Ion Ţiriac de la Simona Halep pentru colecţia lui. Are chiar şi un autograf

Postat la 30 aprilie 2018 352 afişări

Simona Halep a observat că fostului jucător de tenis îi lipseşte unTrabant, din ”Ţiriac Collection”, care include peste 170 dintre modelele auto şi moto, aşa că i l-a făcut cadou, chiar cu un autograf.

Ce maşină a primit Ion Ţiriac de la Simona Halep pentru colecţia lui. Are chiar şi un autograf

Într-un interviu pentru ELLE, Halep mărturisea: ”Când eram junioară, mă gândeam că o să consider că sunt o jucătoare bună de tenis atunci când domnul Ţiriac o să vină special şi o să se uite la un meci de-al meu. S-a întâmplat acum câţiva ani şi pot spune că mi-a dat o mare încredere că pot ajunge la cel mai înalt nivel din tenis”.

Relaţia dintre jucătoarea de 26 de ani, liderul ierarhiei WTA, şi omul de afaceri a evoluat, Ţiri fiind azi unul dintre sfătuitorii apropiaţi ai constănţencei. Care i-a făcut un cadou surprinzător.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.