Ce înseamnă suspendarea de 4 ani pentru Simona Halep. Ultimul mare obiectiv al carierei s-a năruit

Postat la 12 septembrie 2023 49 afişări

Ce înseamnă suspendarea de 4 ani pentru Simona Halep. Ultimul mare obiectiv al carierei s-a năruit

Tenismena româncă şi-a aflat pedeapsa în scandalul de dopaj, după ce a fost audiată la finalul lunii iunie de către tribunalul Sport Resolutions.  Ce înseamnă suspendarea de 4 ani pentru Simona Halep?

Dacă suspendarea dată marţi rămâne în picioare, putem vorbi de finalul carierei. Halep va împlini 32 de ani pe 27 septembrie.

Tribunalul independent Sport Resolutions a menţionat că a primit aproximativ 8.000 de pagini de material ştiinţific din partea jucătoarei şi a ITIA.

Ce înseamnă suspendarea de 4 ani pentru Simona Halep. Lovitura finală, medalia olimpică

Tribunalul a acceptat argumentul lui Halep potrivit căruia ar fi luat un supliment contaminat, dar a stabilit că volumul ingerat de jucătoare nu ar fi putut duce la concentraţia de roxadustat găsită în proba pozitivă.

Acuzaţia ABP a fost, de asemenea, menţinută, tribunalul declarând că nu are niciun motiv să se îndoiască de „opinia puternică” unanimă la care a ajuns fiecare dintre cei trei experţi independenţi ai Unităţii de gestionare a paşapoartelor sportivilor (APMU), potrivit căreia „dopajul probabil” a fost explicaţia pentru neregulile din profilul lui Halep.

Pentru dubla campioană de Grand Slam este o lovitură de proporţii. Marele obiectiv rămas în carieră, o medalie olimpică, a fost compromis.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cariera,
obiectiv,
simona halep

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.