Ce inseamna sa fii excentric – dai o avere sa ajungi la Davos, dar porti pantofi rupti - FOTO SI VIDEO

Postat la 28 ianuarie 2011 73 afişări

Oamenii de afaceri planifica luni buni participarea la Forumul Economic Mondial si nu se sfiesc sa plateasca si cateva sute de mii de dolari pentru a sta in aceeasi incapere cu celelalte minti luminate care conduc businessul mondial. Putini mai au timp sa se preocupe si de alte aspecte, precum hainele pe care le vor purta.

Multi dintre participantii de la Davos ar putea oricand sa fie cu usurinta confundati cu oricare alt muritor de rand. Chiar daca au de condus afaceri impresionante si au suficienti bani cat sa nu mai fie nevoiti sa munceasca nici macar o zi, atunci cand isi fac aparitia la astfel de intruniri de prim rang, surprind prin simplitatea si, uneori, chiar neglijenta pe care o manifesta in vestimentatie.

Daca v-ati astepta sa vedeti domni seriosi, imbracati la patru ace, in costume fara vreo cuta si pantofi abia scosi din cutie, ati ramane dezamagiti. Participantii la Davos au preferat sa incalte pantofi sport si chiar bocanci pentru alpinism, avand in vedere ca tot se afla intr-o statiune montana.

Consilierii vestimentari sunt de-a dreptul socati - niciodata moda nu a fost atat de extravaganta incat sa permita asocieri precum costum-bocanci impermeabili. Cei mai conservatori si cu o inclinatie mai evidenta catre estetic, dupa cum i-ar caracteriza ironic criticii de moda, au ales bocancii rigizi, din piele, care ar putea trece destul de usor drept pantofi, daca ar fi priviti fara prea mare atentie. Cei care nu acorda nicio importanta aparentelor, au facut alegeri extrem de indraznete, asortandu-si costumele chiar cu incaltari pentru alergat.

Psihologii spun insa ca, intr-o lume precum cea a corporatistilor, in care cu greu reusesti sa te distingi prin vestimentatie, aceste alegeri in materie de incaltaminte sunt extrem de edificatoare si spun multe despre personalitatea celui care le poarta.

Vezi incaltarile oamenilor de la Davos VIDEO in PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incaltari,
davos,
pantofi
/actualitate/ce-inseamna-sa-fii-excentric-dai-o-avere-sa-ajungi-la-davos-dar-porti-pantofi-rupti-foto-si-video-7928779
7928779
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.