Ce este „cheat mode” al WhatsApp şi de ce vrea toată lumea să îl folosească?

Postat la 27 decembrie 2022 4326 afişări

Ce este „cheat mode” al WhatsApp şi de ce vrea toată lumea să îl folosească?

Aplicaţia de mesagerie instantanee WhatsApp este actualizată constant cu funcţii pe care le aşteptăm de ceva timp.

Trucul pe care îl folosesc cei care vor să fie infideli partenerului.

Funcţia poate fi folosită pentru a ascunde conversaţiile private sau confidenţiale.

Aplicaţia de mesagerie instantanee WhatsApp este actualizată constant cu funcţii pe care le aşteptăm de ceva timp. Acesta este trucul pe care oamenii îl folosesc pentru a fi infideli partenerului. Trebuie remarcat faptul că, deşi este adesea folosită de trişori, funcţia nu este destinată acestui scop. Acest instrument presupune de fapt crearea unei copii a aplicaţiei WhatsApp şi poate fi realizat cu acelaşi număr de telefon.

Un alt motiv pentru care cineva ar putea folosi acest truc este dacă ascunde o petrecere surpriză de la un sărbătorit sau o sărbătorită. De asemenea, poate fi folosit pentru a ascunde conversaţiile private sau confidenţiale, ceea ce este foarte util dacă trebuie să păstraţi secret un proiect de afaceri, de exemplu.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
folosire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.