Ce crede Angela Merkel despre Simona Halep! Dezvăluiri fabuloase: cum o alintă pe româncă

Postat la 04 martie 2021 901 afişări

Ce crede Angela Merkel despre Simona Halep! Dezvăluiri fabuloase: cum o alintă pe româncă

Simona Halep este cea mai tare ambasadoare a României, fiind apreciată de unii dintre marii conducători ai lumii! Cea mai bună dovadă este reprezentată de o poveste neştiută cu Angela Merkel, petrecută pe holurile Parlamentului European.

George Cosac (53 de ani), fostul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis (FRT), a povestit un episod fabulos, petrecut pe vremea când Simona Halep (29 de ani) nu câştigase încă un turneu de Grand Slam! Povestea o are în prim plan pe Angela Merkel (66 de ani), prima femeie cancelar din istoria Germaniei.

Angela Merkel se interesează în permanenţă de Simona Halep, fiind o George Cosac a relatat povestea cu Angela Merkel şi fostul ministrul român, al căror subiect de discuţie a fost Simona Halep: „La un moment dat, când Simona Halep nu câştigase un Grand Slam, cred că făcuse o finală sau ceva de genul acesta, am mers cu ea la ministrul de externe de la acea vreme pentru a obţine un paşaport aşa cum au toţi marii campioni, pentru a circula mai uşor. Atunci, respectivul ministru i-a spus:

admiratoare a jucătoarei de tenis care a ocupat primul loc în circuitul WTA din 2017 şi 2018! Simona a aflat că este apreciată de cancelarul Germaniei în timpul unei vizite pe care a făcut-o la cabinetul ministrului Afacerilor Externe.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
angela merkel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.