Ce cadouri au cumpărat românii pe internet de Valentine’s Day şi Dragobete

Autor: Ana Raduta Postat la 28 februarie 2012 46 afişări

Cele mai frecvente cadouri pentru femei au fost eşarfele, inimioarele şi bijuteriile, în timp ce în timp ce în topul cadourilor pentru bărbaţi s-au aflat tabletele, smartphone-urile şi ceasurile.

80,31 % dintre cadourile cumpărate pe Okazii.ro în această perioadă au fost destainate femeilor. Comparativ cu perioada similară a anului 2011, în materie de cadouri pentru femei, cele mai mari creşteri ale căutarilor de produse pe Okazii.ro se înregistrează la eşarfe, inimioare şi bijuterii, crescând de şase, trei, respectiv de două ori.

"Se observă comportamente diferite de achiziţie. Dacă de Valentine's Day, pentru ea, cadoul preferat de pe Okazii.ro a fost lenjeria, de Dragobete au fost preferate eşarfele. Pentru domni, de Valentine's au fost preferate tabletele, iar de Dragobete, smartphone-urile", spune Costin Cadelcu, director de marketing la Okazii.ro.

în ceea ce priveşte cadourile pentru bărbaţi, în topul celor mai cumpărate şi căutate cadouri se află tabletele, ceasurile şi smartphone-urile. Similar cadourilor pentru femei, căutarile şi tranzacţiile coincid şi în cazul domnilor, cele mai mari creşteri ale tranzacţiilor înregistrându-se la tablete (creştere cu 180%), smartphone-uri (130%) şi ceasuri (cu 97%), comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2011.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cadouri,
Internet,
Valentine’s Day,
Dragobete
/actualitate/ce-cadouri-au-cumparat-romanii-pe-internet-de-valentine-s-day-si-dragobete-9352485
9352485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.