Ce avere are liderul PP-DD Dan Diaconescu, candidat la Camera Deputaţilor în Târgu Jiu

Postat la 01 noiembrie 2012 54 afişări

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul 6 Târgu Jiu, unde candidează şi Victor Ponta, deţine nouă terenuri intravilane, majoritatea în Bucureşti şi trei case, conform declaraţiei de avere depuse de acesta la BEJ, în care nu este menţionat niciun autoturism.

Conform declaraţiei de avere depuse de Dan Diaconescu la Biroul Electoral Judeţean Gorj şi obţinută de corespondentul MEDIAFAX, în anul 2004 liderul PP-DD a cumpărat 553 de metri pătraţi de teren în comuna Săruleşti şi 755 de metri pătraţi la Babana, în judeţul Argeş, un an mai târziu el achiziţionând un teren de 500 de metri pătraţi la Snagov. Diaconescu a cumpărat şi în 2006 două terenuri, unul de aproape 92 de metri pătraţi şi altul de 152 de metri pătraţi, în Bucureşti, Sectorul 3, iar în anul următor a achiziţionat o altă suprafaţă, de 506 metri pătraţi, în Sectorul 1, o cotă parte de 5% din acest teren aparţinându-i Dianei Voiculescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avere,
lider,
PP-DD,
Dan Diaconescu
/actualitate/ce-avere-are-liderul-pp-dd-dan-diaconescu-candidat-la-camera-deputatilor-in-targu-jiu-10270558
10270558
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.