Ce au ajuns să facă pentru bani gemenele care spuneau că Romănia nu le merită

Postat la 23 mai 2019 8934 afişări

Ce au ajuns să facă pentru bani gemenele care spuneau că Romănia nu le merită

Gemenele de la Indiggo tot mai speră să dea lovitura în America, la New York, deşi încearcă deja, fără succes, de 10 ani să demonstreze că au talent. Între timp, câştigă bani ţinând tot felul de cursuri. 

Gabriela şi Mihaela Modorcea, 33 de ani, fetele scriitorului Grid Modorcea, îi învaţă pe americani cum să-şi transforme hainele în obiecte de artă, prin intermediul unor cursuri de pictură pe articole de îmbrăcăminte. Clasa e găzduită de un magazin cu profil meşteşugăresc din inima New York-ului, oraşul în care gemenele s-au stabilit cu mama lor. Atelierul este intitulat ”Vopseaua şi transformarea îmbrăcăminţii în artă” şi îi obişnuieşte pe cei înscrişi cu motivele tradiţionale româneşti, dar şi cu pictura suprarealistă.

Cam aşa fac ele bani, după ce încercarea de a deveni faimoase ca actriţe şi cântăreţe a eşuat. La spectacolul muzical în care joacă, făcut după o nuvelă semnată de mama lor, Mihaela Modorcea, şi intitulat ”Wicked Clone (How to Deal with the Evil)”, nu a apărut, cum sperau ele, nici un regizor mare, care să rămână uimit de talentul lor şi să le ducă show-ul direct pe Broadway, scrie libertatea.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
esec,
refuz,
romania,
sua

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.