Ce a primit la micul dejun o tânără însărcinată la spitalul din Baia Mare: De ce plătim mii de lei?

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 27 ianuarie 2021 1354 afişări

Val de critici pe Facebook, după ce o femeie a publicat pe Facebook două fotografii cu mâncarea pe care ar fi primit-o o tânără însărcinată la Spitalul Judeţean Baia Mare: două felii de pâine, o felie de parizer, unt şi o cană cu ceai: „Oare de ce plătim mii de lei lunar pentru CAS?”

Ce a primit la micul dejun o tânără însărcinată la spitalul din Baia Mare: De ce plătim mii de lei?

„Oare de ce plătim mii de lei lunar pentru CAS? Un mic dejun pentru o mămică internată în spital care are încă o viaţă în ea (este în 5 luni). Acasă mănâncă des, nu pentru că vrea ea (nu a fost o mâncăcioasă de când o ştiu), ci pentru că organismul ei şi sufleţelul ăla mic cer. Revin cu întrebarea - de ce plătim atâţia bani la CAS?”, îşi exprimă indignarea femeia.

Ea a postat două fotografii. Într-una apare o farfurie în care se află două felii de pâine, o felie de parizer, unt şi o cană de ceai, iar în cea de-a doua o farfurie cu mămăligă şi brânză.

„Mâncarea de prânz la fel de toată jena... Poate îmi răspunde cineva? Eu aş pune directorul spitalului să manance meniul ăla. Poate aşa va schimba ceva”, conchide femeia.

Ulterior a postat la comentarii o altă fotografie cu ce a primit miercuri tânăra însărcinată la mic dejun: două felii de pâină, margarină şi puţină dulceaţă.

Postarea a fost redistribuită de sute de persoane şi a stârnit un val de critici la adresa sistemului de sănătate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mâncare,
tânără,
spital

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.