CCR a amânat, pentru 11 octombrie, decizia asupra sesizării lui Iohannis pe Legea Curţii de Conturi

Postat la 25 septembrie 2018 70 afişări

Judecătorii CCR au decis, în şedinţa de marţi, amânarea pentru data de de 11 octombrie a pronunţării asupra sesizării formulată de preşedintele Klaus Iohannis cu privire la neconstituţionalitatea modificării Legii Curţii de Conturi.

CCR a amânat, pentru 11 octombrie, decizia asupra sesizării lui Iohannis pe Legea Curţii de Conturi

În sesizarea trimisă la Curtea Constituţională a României (CCR), şeful statului a apreciat că legea este neconstituţională în ansamblul ei.

"Obiecţia de neconstituţionalitate a Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.94/1992 organizarea şi funcţionarea Curţii de Conturi, obiecţie formulată Preşedintele României", se arată pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Curţii Constituţionale, publicată pe site-ul instituţiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curte,
lege,
ccr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.