Brico Depôt România începe procesul de rebranding al portofoliului de magazine Praktiker

Autor: Andra Stroe Postat la 25 septembrie 2018 399 afişări

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internaţională de îmbunătăţire a locuinţei, continuă planul de integrare şi consolidare a activităţii operaţionale pe piaţa din România şi începe procesul de rebranding al portofoliului de magazine Praktiker în Brico Depôt.

Brico Depôt România începe procesul de rebranding al portofoliului de magazine Praktiker

Achiziţia Praktiker consolidează poziţia grupului Kingfisher pe piaţa locală de îmbunătăţire a locuinţei, devenind în prezent numărul doi în România, cu o reţea de 38 de magazine şi cu oportunităţi de creştere pe piaţa locală. Procesul de rebranding va fi finalizat până la începutul sezonului de primăvară, astfel încât în prima parte a anului 2019 Kingfisher va opera întreaga reţea din România sub brandul Brico Depôt.

Procesul de rebranding al reţelei Praktiker va fi implementat în mai multe etape şi continuă demersul grupului Kingfisher de a contribui la dezvoltarea pieţei de îmbunătăţire a locuinţei din România. Concentrate în jurul strategiei operaţionale ONE Kingfisher, lansate în 2016, direcţiile de dezvoltare includ transformarea gamelor actuale de produse prin integrarea unor game de produse inovatoare, disponibile în toate magazinele din Europa. În prezent, 7.500 de produse din oferta unificată se găsesc în reţeaua Brico Depôt, iar peste 5.000 dintre acestea sunt disponibile deja şi în magazinele Praktiker.

Pe lângă procesul de rebranding, planul de optimizare a reţelei comerciale şi eficientizare a activităţii operaţionale include şi închiderea a trei magazine Praktiker, respectiv Arad, Braşov şi Piteşti. Brico Depôt a prevăzut însă un plan de suport şi integrare a cât mai multor angajaţi în reţeaua de magazine existentă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consolidare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.