Cazul TABLOURILOR FURATE din Olanda: Avocatul lui Radu Dogaru a recuzat instanţa, după ce a fost atenţionat că întârzie şi că vine încălţat cu adidaşi

Postat la 10 septembrie 2013 43 afişări

Cătălin Dancu, avocatul lui Radu Dogaru, l-a recuzat pe magistratul de la Judecătoria Sectorului 3 care judecă dosarul privind furtul tablourilor din Olanda, după ce a fost atenţionat că întârzie, că este încălţat în adidaşi şi că intră în polemici cu instanţa, fiind şi amendat cu 5.000 de lei.

Cazul TABLOURILOR FURATE din Olanda: Avocatul lui Radu Dogaru a recuzat instanţa, după ce a fost atenţionat că întârzie şi că vine încălţat cu adidaşi

 Judecătoria Sectorului 3 a luat în discuţie, marţi, dosarul privind furtul celor şapte tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, în care au fost trimişi în judecată Radu Dogaru, Eugen Darie, Alexandru Bitu, Olga Dogaru, Petre Condrat şi Adrian Procop.

Avocatul Cătălin Dancu, care îi apără pe Radu şi Olga Dogaru, a intrat în sala de judecată după începerea şedinţă, moment în care judecătorul Adrian Chiţoiu i-a atras atenţia că a întârziat şi i-a cerut să nu o mai facă.

Dancu i-a spus judecătorului că vine de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar instanţa supremă are prioritate.

Judecătorul i-a făcut apoi observaţii avocatului să nu mai vină în faţa instanţei încălţat cu adidaşi şi să nu mai intre în polemici cu instanţa, pentru că altfel va fi amendat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-tablourilor-furate-din-olanda-avocatul-lui-radu-dogaru-a-recuzat-instanta-dupa-ce-a-fost-atentionat-ca-intarzie-si-ca-vine-incaltat-cu-adidasi-11308285
11308285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.