Cazul suspiciunii de fraudă la BACALAUREAT: Anchetatorii au interceptări din cancelaria Liceului "Bolintineanu"

Postat la 02 iulie 2013 45 afişări

Anchetatorii au interceptări ale discuţiilor dintre profesori inclusiv din cancelaria Liceului "Dimitrie Bolintineanu", care vor fi folosite ca probe în dosar, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Cazul suspiciunii de fraudă la BACALAUREAT: Anchetatorii au interceptări din cancelaria Liceului "Bolintineanu"

 Potrivit surselor citate, ofiţerii Serviciului Român de Informaţii au intrat pe firul cazului de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" în urmă cu aproximativ trei săptămâni şi au plasat microfoane în cancelaria profesorilor, precum şi în alte locuri din unitatea de învăţământ.

În acest context au rezultat ca probe la dosar o serie de înregistrări ambientale ale discuţiilor dintre profesori. Aceste înregistrări au putere probantă şi vor fi folosite la caz, au spus sursele judiciare citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-suspiciunii-de-frauda-la-bacalaureat-anchetatorii-au-interceptari-din-cancelaria-liceului-bolintineanu-11068655
11068655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.