Cazul poliţistei ucise joi în sudul Parisului: Bărbatul suspectat a fost identificat

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 09 ianuarie 2015 31 afişări

Un bărbat suspectat că este autorul atacului armat în care a fost ucisă o poliţistă, joi, în sudul Parisului, a fost identificat, iar doi dintre apropiaţii acestuia au fost arestaţi vineri dimineaţa, au anunţat surse apropiate dosarului, citate de AFP.

"Suspectul a fost identificat. Două interpelări au avut loc în anturajul său foarte apropiat", au declarat aceste surse.

Ministrul francez de Interne a anunţat anterior progrese în ancheta deschisă asupra acestui atac armat, soldat cu un mort şi un rănit grav, la o zi după atentatul de la sediul publicaţiei satirice Charlie Hebdo.

Ancheta a fost încredinţată brigăzii antiteroriste, a anunţat joi Parchetul din Paris, citat de AFP. "Decizia a fost luată în contextul actual, după atacul soldat cu 12 morţi la sediul revistei Charlie Hebdo", preciza Parchetul.

O poliţistă în vârstă de aproximativ 20 de ani a fost ucisă joi dimineaţa, într-un incident armat produs în regiunea Paris, în zona Montrouge.

Autorul atacului era căutat de poliţie.

Autorităţile nu stabiliseră, joi, dacă exista vreo legătură între acest atac şi atentatul produs miercuri la redacţia Charlie Hebdo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
ATAC ARMAT,
ANCHETĂ
/actualitate/cazul-politistei-ucise-joi-in-sudul-parisului-barbatul-suspectat-a-fost-identificat-13756657
13756657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.