Cazul de la Caracal. Guvernul va da OUG pentru modificări la sistemul 112

Postat la 29 iulie 2019 35 afişări

Coaliţia de guvernare PSD-ALDE a hotărât să formeze un comitet interministerial din care să facă parte şi instituţii din afara Guvernului, pentru a analiza posibilele modificări legislative la sistemul de urgenţă 112, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Cazul de la Caracal. Guvernul va da OUG pentru modificări la sistemul 112

Un comitet interministerial din care vor face parte şi instituţii din afara Guvernului se va forma pentru a identifica modificările legislative necesare după intervenţia defectuoasă a autorităţilor şi STS în cazul fetei ucise în Caracal, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Comitetul, din care va face parte şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat, va lua în calcul şi măsuri pentru îmbunătăţirea sistemului de urgenţă 112, potrivit surselor citate.

După analiza comitetului, Guvernul va da Ordonanţe de Urgenţă pentru modificările necesare, urmând ca Parlamentul să treacă legile de adoptare ale OUG, au mai spus acestea.

Membrii coaliţiei PSD-ALDE au ajuns în această dimineaţă la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dăncilă despre măsurile care ar putea fi luate după crima de la Caracal, suplimentarea finanţării serviciilor speciale la rectificarea bugetară şi modificarea legii STS.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
0,
guvern,
modificari,
sistem

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.