Câţi bani vor primi familiile victimelor de la Matei Balş. Suma maximă posibilă pentru o astfel de intervenţie este de un milion de lei

Postat la 03 februarie 2021 155 afişări

Câţi bani vor primi familiile victimelor de la Matei Balş. Suma maximă posibilă pentru o astfel de intervenţie este de un milion de lei

Familiile victimelor incendiului de la Institutul Naţional „Matei Balş” vor beneficia de un ajutor de urgenţă în valoare de 5.000 de lei, a anunţat, miercuri, premierul Florin Cîţu, după şedinţa în care s-a aprobat hotărârea de guvern.

Florin Cîţu a spus că s-a aprobat o hotărâre de guvern pentru a ajuta familiile victimelor tragediei de la Institutul Naţional „Matei Balş”, la fel cum s-a întâmplat şi după incendiul de la Piatra Neamţ.

„A fost aprobată o hotărâre de guvern din partea Ministerului Muncii, un lucru pe care l-am făcut şi după tragedia de la Piatra Neamţ. A fost aprobat o hotărâre de guvern prin care se propune acordarea de ajutoare de urgenţă pentru sprijinirea familiilor aparţinătoare a victimelor tragediei de la Institutul Naţional „Matei Balş”, soldat cu decesul unor bolnavi şi rănirea altora. Se propune ca familiile celor afectaţi să beneficieze de un ajutor de urgenţă în valoare de 5.000 de lei pentru fiecare persoană afectată”, a spus Cîţu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
familii,
bals,
victime,
aprobare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.