Câţi bani câştigă Daciana Sârbu soţia lui Victor Ponta din vânzarea prăjiturilor

Postat la 31 decembrie 2018 24402 afişări

În 2014, Daciana Sârbu intra în afaceri. Îşi punea în practică cunoştinţele gastronomice, în special cele în ale dulciurilor, şi deschidea o cofetărie.

Câţi bani câştigă Daciana Sârbu soţia lui Victor Ponta din vânzarea prăjiturilor

Adepta unei alimentaţii sănătoase, soţia lui Victor Ponta este autoarea unei cărţi de reţete de mâncăruri şi prăjituri bazate pe ingrediente naturale. Prin urmare, pe vremea aceea, s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul şi să deschidă o cofetărie bio.

 

După trei ani de pierderi, Daciana Sârbu a făcut pentru prima oară profit cu cofetăria pe care o deţine. Soţia fostului premier Victor Ponta, care este europarlamentar, deţine, împreună cu o prietenă, firma D&C Sweets SRL, prin care îşi derulează activitatea cofetăria din centrul Bucureştiului. Conform declaraţiilor de avere ale Dacianei, aceasta a investit aproximativ 36.000 de euro în primii ani de activitate ai cofetăriei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
victor ponta,
detinere,
prajituri,
sotie,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.