Câţi bani a strâns la nuntă Elena Băsescu (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 02 septembrie 2012 353 afişări

Peste 800 de invitaţi au participat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la petrecerea organizată cu prilejul nunţii Elenei Băsescu, fiica preşedintelui României, cu Bogdan Ionescu, care a avut loc la palatul Snagov, din nordul Capitalei. Deşi scopul nunţii a fost oficializarea relaţiei celor doi, mulţi se întreabă câţi bani a strâns la nuntă Elena Băsescu.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu anunţau anterior, într-un comunicat de presă, că la nunta lor vor avea aproximativ 600 de invitaţi, că verighetele sunt din aur rose şi au costat împreună 500 de euro, culoarea tematică a evenimentului va fi roz fane, iar luna de miere au amânat-o pentru iarnă sau anul viitor. Naşii au fost prietenii lor Aura-Mari Mustea-Şerban şi deputatul Răzvan Mustea-Şerban, fost ministru al comunicaţiilor, iar mireasa a fost însoţită, conform traditiei româneşti, de o singură domnişoară de onoare şi un singur cavaler de onoare, respectiv verişoara sa primară Raluca Băsescu şi prietenul lor Codin Maticiuc.

Meniul a conţinut printre altele, caviar, pastă de jambon, sărmăluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţă, smântână, ruladă de curcan, pulpă de viţel. Atmosfera a fost întreţinută de interpreţii Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi de un DJ. Conform aceleiaşi surse, citată de Mediafax, rochia miresei este din dantelă Sophie Hallette, organza din mătase naturală şi tafta, a fost realizată de designerul autohton Anca Maxim şi a costat în jur de 4.500 de euro.

Maşini de zeci şi sute de mii de euro au aşteptat în coloană la controlul de securitate de la intrarea în curtea palatului Snagov, în seara zilei de sâmbătă, începând cu orele 21, iar primele informaţii arată că circa 800 de persoane ar fi participat la petrecerea organizată după cununia religioasă. Printre invitaţi s-au numărat regele romilor, Florin Cioabă, Prinţul Paul al României, alături de Prinţesa Lia, politicieni precum fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, fostul ministrul al dezvoltării, Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda, consilierul prezidenţial, Dorel Onaca, dar şi alţi membri marcanţi ai PDL, Ioan Oltean şi Alin Popoviciu. Primele calcule arată că, la un dar cu valoare medie de 1.000 de euro, suma adunată de miri ar ajunge cu uşurinţă la un milion de euro. Banii strânşi la nuntă ar putea depăşi foarte uşor acest prag, dat fiind că sute dintre invitaţi au averi de peste un milion de euro, iar în cazul lor cadoul ar putea fi mult mai consistent. Preşa vehiculează şi faptul că mulţi dintre politicienii aflaţi la eveniment ar fi fost promovaţi în viaţa politică de către tatăl miresei, Traian Băsescu, iar darul oferit mirilor poate fi considerat o formă de recunoaştere a sprijinului acordat în timpul carierei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
nunta,
elena basescu,
invitati,
daruri,
cadouri
/actualitate/cati-bani-a-strans-la-nunta-elena-basescu-galerie-foto-10010646
10010646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.