Câţi bani a făcut Isărescu din business-ul său cu vin.

Postat la 05 iunie 2018 230 afişări

Compania Măr din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, plantaţia viticolă a familiei Isărescu, a ajuns la vânzări totale de peste 3,3 mil. lei (peste 720.000 de euro) în 2017, în creştere cu circa 28% faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Câţi bani a făcut Isărescu din business-ul său cu vin.

Anul trecut, familia guvernatorului BNR a făcut un profit net de 52.000 de euro din cultivarea strugurilor şi producţia de vin, rezultate obţinute cu ajutorul a 21 de salariaţi, potrivit sursei citate.

Isărescu este prezent cu vinurile sale în Selgros, Mega Image, dar şi în HoReCa. Cea mai ieftină sticlă de vin produsă de compania Măr costă 24 de lei, în timp ce vinurile vechi, din colecţia Vintage, ajung la 99 lei sticla, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.