Desfiinţarea grupului PMP la Senat, după plecările la PSD, anunţată oficial în plen

Postat la 04 iunie 2018 124 afişări

Desfiinţarea grupului senatorilor PMP, în urma plecării a doi parlamentari ai partidului, Ion Ganea şi Iustin Talpoş, la grupul PSD, a fost anunţată oficial în plenul de luni al Senatului. Regulamentul prevede că grupurile parlamentare pot funcţiona cu minim şapte senatori, iar PMP rămăsese cu şase.

Desfiinţarea grupului PMP la Senat, după plecările la PSD, anunţată oficial în plen

''Potrivit regulamentului, au rămas doar cinci grupuri parlamentare, întrucât fostul grup parlamentar PMP nu mai împlineşte numărul minim de membri, respectiv cel de şapte'', a anunţat luni, de la tribuna plenului, senatorul PSD, Şerban Nicolae.

Grupul PMP avea opt senatori, dar după plecare a doi parlamentari, Ion Ganea şi Iustin Talpo, la PSD, grupul a fost desfiinţat. "Se dizolvă grupul. (...) Voi trece la PSD", a declarat Ion Ganea, senator, pentru MEDIAFAX.

Şi senatorul de Maramureş, Iustin Talpoş, a trecut la PSD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.