Câte benzinării va deschide Gazprom în România

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2013 900 afişări

Grupul petrolier sârbesc NIS, controlat de gigantul rusesc Gazprom, a inaugurat oficial o noua statie sub brandul Gazprom in Romania, pe autostrada A1. Pana la sfarsitul anului 2015 reteaua Gazprom va avea aproximativ 250 de statii de distributie carburanti in regiunea Balcanilor, dintre care 120 in Romania. Managementul operational al retelei va fi realizat de catre NIS.

Câte benzinării va deschide Gazprom în România

"Dezvoltarea retelei noastre de statii de distributie carburanti este una dintre directiile prioritare ale operatiunilor NIS. Deschiderea acestei statii sub brandul GAZPROM in aceasta regiune a Romaniei reprezinta un nou pas in dezvoltarea retelei unice de distributie a companiei. Patrunderea pe piata  a unui brand cu un nivel ridicat de vizibilitate si increderea in calitatea produselor sale vor contribui la atingerea obiectivelor strategice  ale companiei – pozitionarea ca lider in vanzarea de produse petroliere in regiune”, a declarat Kirill Kravchenko, CEO NIS si Deputy CEO for Foreign Asset Management al Gazprom Neft.

Grupul petrolier sârbesc NIS, controlat de gigantul rusesc Gazprom, a ajuns pe piaţa locală la un număr de şapte benzinării, prima unitate fiind inaugurată la finele anului trecut în localitatea Veştem, din apropierea Sibiului. Toate staţiile de alimentare poartă sigla Gazprom, iar până la finalul anului obiectivul este acela de a ajunge la o reţea formată din 50 de unităţi, potrivit celor mai recente declaraţii oficiale din partea grupului. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cate-benzinarii-va-deschide-gazprom-in-romania-11041948
11041948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.