Cătălin Voicu este la Penitenciarul Spital Rahova şi va fi supus unor investigaţii medicale

Postat la 23 aprilie 2013 22 afişări

Cătălin Voicu, condamnat la şapte ani de închisoare, a fost dus, luni noapte, de la Spitalul Floreasca la Penitenciarul Spital Rahova, unde va fi supus, marţi, unor investigaţii, pentru evaluarea stării de sănătate, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unităţii de detenţie.

Cătălin Voicu este la Penitenciarul Spital Rahova şi va fi supus unor investigaţii medicale

 Fostul senator Cătălin Voicu a fost preluat cu o ambulanţă, marţi, în jurul orei 01.30, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde era internat de luni dimineaţă, şi dus la Spitalul Penitenciar Rahova, fiind pus în aplicare mandatul de executare a deciziei de condamnare la şapte ani de închisoare în dosarul în care a fost judecat pentru corupţie.

Cătălin Voicu a fost scos din spital pe targă, având pe faţă o mască de oxigen şi fiind însoţit până la ambulanţă de un echipaj medical. În timpul transportului de la Spitalul Floreasca până la Penitenciarul Rahova, Voicu a fost însoţit de poliţiştii Serviciului Urmăriri care au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei eliberat de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti Rahova, Laura Costache, a declarat pentru MEDIAFAX că deţinutul a fost internat, iar în cursul zilei de marţi medicii unităţii îi vor face o serie de investigaţii, pentru a evalua starea de sănătate a acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/catalin-voicu-este-la-penitenciarul-spital-rahova-si-va-fi-supus-unor-investigatii-medicale-10783969
10783969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.