Cătălin Rădulescu încalcă apelul PSD şi îi cere Codruţei Kovesi să facă un pas în spate: Va avea o viaţa foarte grea

Postat la 14 februarie 2019 632 afişări

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, după ce Laura Codruţa Kovesi a anunţat că a fost citată la Secţia de anchetă a magistraţilor, că fosta şefa a DNA „va avea o viaţă foarte grea începând de mâine”, adăugând că aceasta ar trebui să-şi retragă candidatura la şefia Parchetului european.

Cătălin Rădulescu încalcă apelul PSD şi îi cere Codruţei Kovesi să facă un pas în spate: Va avea o viaţa foarte grea

„Doamna fostă procuror general sau procuror şef DNA, de-a lungul timpului nu a crezut în nicio coincidenţă, nici ce s-a întamplat în Prahova, nici ce s-a întâmplat în Satu Mare, Oradea, Argeş.

Sigur că dânsa nu a crezut în coincidenţe, dar, iată, că i-a venit rândul ca dna procuror şef să spună despre toate mizeriile pe care le-a acoperit timp de mai mulţi ani. O să aibă mai multe surprize, pentru că eu cred că vor fi foarte mulţi denunţători, în această perioadă, care au colaborat cu dânsa, într-un fel sau altul, şantajaţi sau puşi să spună o mulţime de mizerii şi cred că data asta aceşti denunţători, din ce ştiu eu, vor spune.

 

Cred că doamna va avea o viaţa foarte grea începând de mânie, eu sper că procurorii care sunt oneşti şi care trebuie să îşi facă treaba în această secţie de procurori, secţie la care dânsa s-a opus în permanenţă, nu şi-a dorit să existe această secţie care să investigheze şi procurorii care au făcut abuzuri, dar eu cred că această secţie îşi va face treba şi toţi procurorii care au abuzat (...) vor răspunde”, a declarat Cătălin Rădulescu, miercuri, la Parlament.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
viata,
laura kovesi,
apel,
incalcare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.