Indicii ROBOR, în creştere. Indicatorul la 3 luni a ajuns la maximul a două luni şi jumătate

Postat la 13 februarie 2019 23 afişări

Indicii ROBOR au crescut miercuri; indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, urcând la maximul a 2,5 luni - 3,15%, de la 3,09% valoarea de marţi, arată BNR.

Indicii ROBOR, în creştere. Indicatorul la 3 luni a ajuns la maximul a două luni şi jumătate

Indicele ROBOR la 6 luni, utilizat la calculul dobânzilor la creditele ipotecare lei cu dobândă variabilă, a crescut la 3,34% pe an, de la 3,30%.

 

Indicele ROBOR la 9 luni, care reprezintă rata dobânzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale pentru o perioadă de nouă luni, a crescut la 3,46% pe an, de la 3,43%.

 

Indicele ROBOR la 12 luni, care reprezintă rata dobânzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale pentru o perioadă de 12 luni, a crescut la 3,51% pe an, de la 3,50%.

 

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
indici,
maxim,
dobanda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.