O ţară acordă 3.500 de permise de muncă pentru britanici în cazul unui Brexit fără acord

Postat la 13 februarie 2019 109 afişări

Elveţia va introduce un sistem de cote care să permită cetăţenilor britanici să vină şi să lucreze în ţară în cazul în care Marea Britanie părăseşte Uniunea Europeană fără un acord, relatează Reuters.

O ţară acordă 3.500 de permise de muncă pentru britanici în cazul unui Brexit fără acord

În cadrul sistemului, 3500 de cetăţeni britanici care ajng în Elveţia pentru prima dată vor putea să muncească, a anunţat miercuri guvernul de la Berna.

 

Plafonul pentru permisele de rezidenţă va fi stabilit la 2.100 de persoane, fiind permise alte 1.400 de permise de scurtă durată.

 

Cota, care se va aplica în perioada 30 martie - 31 decembrie, este menită să înlocuiască actualul Acord privind libera circulaţie a persoanelor între Elveţia şi Marea Britanie, care expiră pe 30 martie.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
acord,
caz,
permise

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.