Cătălin Rădulescu, deputat PSD, condamnat definitiv pentru corupţie: Iohannis, un "penal", să stea cu poporul lui

Postat la 07 februarie 2017 581 afişări

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, condamnat definit la un an şi şase luni pentru corupţie, a declarat, marţi, că a părăsit sala de plen unde preşedintele Klaus Iohannis adresa un mesaj Parlamentului pentru că nu vrea să asculte un "penal", el arătând că Iohannis trebuie să stea cu cei care l-au ales.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD, condamnat definitiv pentru corupţie: Iohannis, un "penal", să stea cu poporul lui

"Nu vreau să stau să ascult un penal. Am ieşit din sală pentru că nu spune de ce a acceptat ca SRI şi DNA, patru ani de zile, să facă echipe mixte să ancheteze oameni, asta trebuie să ne spună, că era preşedinte, e preşedinte", şi-a argumentat Rădulescu gestul de a părăsi sala de plen.

El a spus că Iohannis nu îi reprezintă şi pe social-democraţi.

"Nu e preşedintele nostru, să stea cu cine l-a ales. Să stea cu poporul lui. Noi suntem aleşi ai poporului nostru, nu ai poporului lui", a spus Rădulescu.

"Dacă azi venea cu mesaj de pace, cu un mesaj frumos, ca să stăm să discutăm la masă, era ok, dânsul a venit cu un alt mesaj", a mai spus deputatul PSD.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stea,
deputat,
psd,
condamnare,
coruptie,
popor,
refuz,
presedinte,
sala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.